LW

About

About Endearment Endure, the Belgian blog of Laura Willems.

About the girl...

 

Haarscherp van april 2015 tot februari 2016 Endearment Endure heette? Naar een nummer van Post-Foetus. Omdat niemand die naam begreep, kon uitspreken en laat staan onthouden, vond er begin 2016 een naamsverandering plaats. Onder mijn oude blognaam sleepte ik evenwel een nominatie voor de Weekend Blog Awards in de wacht!

FYI, soms schrijven ze ook eens over mij!

Laura Pauline Willems is de drijvende kracht achter Haarscherp, een blog die focust op inspirerende reizen, bijzondere mensen en andere dingen die haar interesseren. Ze maakte van haar hobby haar werk en verdient nu haar boterham als storyteller/marketeer.

Oké, genoeg derde persoonsvorm. We weten allemaal dat ik dit zelf schrijf, toch? Hello again! Ik ben Laura, een 24-jarig zomerkind en beschouw mezelf als een eeuwige dromer. Ik ben gebeten door de reismicrobe, maar draag het gen van de cosy couchpotato ook in mij. Met rode wijn, een gezellig dinertje of een onverwachte (road)trip richting ongekende oorden doe je mij altijd een plezier. Catch me if you can, want hoewel ik in Brussel woon, vind je me ook vaak bij mijn lief in Gent en bij mijn familie aan zee. (West-Vlaamse roots, yup.)

Dankzij Haarscherp heb ik al aan enkele mooie projecten mogen meewerken! Zo schrijf ik vaak artikels voor het community marketing bureau RPPRT, ga ik op tijd en stond op interieurreportage voor het interieurinspiratieplatform Roomin en bundel ik af en toe de krachten met jonge ondernemers zoals Illustrationist, Ylle en Illinois. Denk je dat wij ook op een boeiende manier kunnen samenwerken? I'm all ears! Stuur me gewoon even een mailtje.