LW

Blog

 

 

Zuidmarkt

Zuidmarkt 1

Wie op een zonovergoten zondag niets te doen heeft rept zich best naar de Zuidmarkt in Brussel! Om de 7 dagen wordt het ietwat saaie Place Bara en omgeving omgetoverd tot een walhalla voor iedereen die houdt van vreemde kruiden, verse vis, olijven, gedroogde vruchten, kazen, halal vlees en vele andere lekkernijen. Maar ook voor planten, bloemen, goedkope kledij en allerlei prullaria ben je er aan 't juiste adres. De kruisbestuiving tussen de verschillende nationaliteiten is een plezier voor het oog en toont de mooie kant van de Brusselse diversiteit. Wie even nood heeft aan een reisje in eigen land: op de Zuidmarkt waan je je in Griekenland, Marokko en Italië tegelijk.

Zuidmarkt 2
Zuidmarkt 3
Zuidmarkt 4
Zuidmarkt 5
Zuidmarkt 6
Zuidmarkt 7
Zuidmarkt 8
Zuidmarkt 9