LW

Blog

 

 

New blog, new start

Van Laura Pauline K.

Net zoals mensen uit hun kleren groeien naarmate ze ouder worden, werd mijn persoonlijke blog - Laura Pauline K. - me stilaan ook te klein. In eerste instantie dacht ik dat ik ook het bloggen an sich ontgroeid was, maar mijn interesse in dit medium bleef (en blijft) prikkelen. Inspiratie en ideeën had ik in overvloed, maar op Laura Pauline K. kon ik mijn ei niet meer kwijt. Mijn persoonlijke blog was een onoverzichtelijke mix geworden van alles waar ik ook maar een beetje in geïnteresseerd was en het overzicht was verdwenen. Dat zorgde niet enkel voor een nogal onprofessionele indruk, het zorgde ook voor een zware writer's block en slinkende bezoekersaantallen. Het lezen van Stephanie Duval's 'How blogs work' was het duwtje in mijn rug om te starten met mijn nieuwe blog: Endearment Endure. De sterktes van Laura Pauline K. hoop ik ook in Endearment Endure terug te brengen, alleen worden ze nu omhuld door een strak blogdesign en vergezeld van duidelijke categorieën. Zo wordt het makkelijker om te navigeren op mijn blog voor jullie, maar ook om duidelijkere en afgebakende content te creëren voor mij.

naar endearment endure

Et voilà: a new blog was born. Op Endearment Endure hoop ik jullie te verbazen met straffe reisverhalen, jullie oren te verwennen met coole muziek, jullie interesse te wekken in cultuur (in de brede betekenis van het woord), jullie oog voor schoonheid te pleasen met mooie beelden, jullie kennis te laten maken met interessante mensen die zich bezighouden met leuke projecten en jullie deel te maken van de kleine, al dan niet positieve of negatieve, momentopnames uit mijn leven. Meer weten? Ik verwijs jullie graag door naar de About- pagina.


En ohja, welkom op Endearment Endure! Hopelijk beleven we hier samen een leuke tijd...

Laura