LW

Blog

 

 

La Douce France, pt. 1

La Douce France - endearmentendure.com

Of liever: La Douche France. Hoewel Zuid-Frankrijk bekend staat om zijn warme temperaturen en vele uren zonneschijn, hebben wij na twee dagen in de Provence nog steeds een tekort aan vitamine D. Enfin, het spreekwoord 'Na regen komt zonneschijn' bestaat gelukkig niet voor niets, want warme en droge weersverwachtingen komen onze kant uit. Ik ben nogal een tegenstander van internetgebruik op vakantie, maar deze foto's wou ik toch al met jullie delen. FYI: wie houdt van het Romeinse patrimonium maar een reisje naar Rome iets te ver vindt, Nîmes wordt ook wel het Franse Rome genoemd, aangezien je er een goedbewaarde Romeinse arena én tempel kan bezichtigen. Klim naar de hoogste tribunes, wandel rondom de arena, wordt bewust van onze rijke Europese geschiedenis en geniet van het uitzicht. 't Is de moeite, geloof mij maar.

La Douce France - endearmentendure.com
La Douce France - endearmentendure.com
La Douce France - endearmentendure.com
La Douce France - endearmentendure.com
La Douce France - endearmentendure.com
La Douce France - endearmentendure.com
La Douce France - endearmentendure.com
La Douce France - endearmentendure.com
La Douce France - endearmentendure.com
La Douce France - endearmentendure.com
La Douce France - endearmentendure.com
La Douce France - endearmentendure.com
La Douce France - endearmentendure.com
La Douce France - endearmentendure.com
La Douce France - endearmentendure.com
La Douce France - endearmentendure.com