LW

Blog

 

 

Rokkebolle, Ledeberg

Ledeberg, de kleinste deelgemeente van Gent, geraakt stilaan van zijn grappige doch ietwat pijnlijke bijnaam Ledebronx af. Eén van de redenen waardoor Ledeberg nu ook kan meedingen naar de titel 'De Hipste Deelgemeente van Gent' (momenteel staat Sint-Amandsberg nog on top) is de komst van Rokkebolle, een gezellige eethuisje waar je terecht kan voor een hapje, een drankje of gewoon een babbeltje. Eline Van Der Strieckt en Maarten Quaghebeur toverden een oude kleermakerswinkel om tot een hippe horecazaak met charme. De interieurtrends die we de voorbije jaren vaak in nieuwe horecazaken zien, komen ook hier terug, maar wel met een eigen twist! Rokkebolle onderscheidt zich trouwens door niet enkel koffie, cake en lunch aan te bieden, maar ook 's avonds open te zijn. Overdag kun je dus in hun stadstuintje al latte- nippend een magazine lezen en 's avonds keer je gewoon terug voor een intieme date night met lekkere tapas. Sounds like a plan, toch? Het is alvast de grootste reden waarom ik in plaats van aan de halte 'Zuid' af te stappen, nog een paar haltes langer in tram 4 of tram 22 blijf zitten...


 

Rokkebolle

Hoveniersstraat 37 9050 Ledeberg (Gent)

facebook

 

maandag en dinsdag: gesloten

woensdag - vrijdag: 14.00u - 23.00u

zaterdag: 10.00u - 23.00u

zondag: 10.00u - 22.00u

 

Rokkebolle test
Rokkebolle - endearmentendure.com
Herkennen jullie  deze blonde schone  nog?

Herkennen jullie deze blonde schone nog?