LW

Blog

 

 

Let's go to Mexico

Let's go to Mexico - endearmentendure.com

Als alles goed gaat hang ik op dit moment boven de Atlantische Oceaan, in het vliegtuig richting Mexico! Het is niet mijn eerste reis naar dit Midden-Amerikaanse land, want bijna exact 6 jaar geleden reisde ik er ook al eens samen met mijn ouders en broer naartoe (ten tijde van de Mexicaanse griep, wat een lefgozers wij). Nu doe ik het in mijn eentje en dat vind ik stiekem heel erg spannend... Uiteraard doe ik de reis niet helemaal alleen (dat wordt ook afgeraden), want in Mexico-City word ik opgewacht door mijn vriendin Osiris, die er enkele dagen later trouwt met haar Mexicaanse liefde Miktlan. Hun echtelijke verbintenis is dan ook de voornaamste reden waarom ik de Atlantische Oceaan oversteek, erna reizen we nog enkele weken samen rond. De eerste dagen verblijven we in Mexico-City, waar hun traditionele ceremonie zal plaatsvinden en we must-sees zullen bezoeken zoals het huis van Frida Kahlo en de piramides van Teotihuacán om daarna met het openbaar vervoer richting het zuiden en het oosten te trekken. We zullen de Cañón del Sumidero bezichtigen, ons mengen met de lokale hippies van San Cristóbal de las Casas en Tulum, de ruïnes van Palenque en Chichén Itza beklimmen, genieten van de paradijselijke combinatie van zon, zee en strand op het eiland Isla Mujeres en nog zo veel meer. Maar buiten dit alles kijk ik vooral uit naar het weerzien met mijn lieve vriendin Osiris en het deelnemen aan zo'n unieke gebeurtenis als haar traditionele trouw.

Om jullie al een voorproefje te geven van wat jullie hier de komende weken en maanden mogen verwachten: care to take a trip down memory lane? Ik heb geen blogposts gepland dus er bestaat een grote kans dat het hier wat stilletjes zal zijn, al blijf ik op Instagram sowieso actief! Tips over Mexico zijn uiteraard nog steeds welkom. Wat zijn jullie vakantieplannen?

Let's go to Mexico - endearmentendure.com
Let's go to Mexico - endearmentendure.com
Let's go to Mexico - endearmentendure.com
Let's go to Mexico - endearmentendure.com
Let's go to Mexico - endearmentendure.com
Let's go to Mexico - endearmentendure.com
Let's go to Mexico - endearmentendure.com
Let's go to Mexico - endearmentendure.com
Let's go to Mexico - endearmentendure.com
Let's go to Mexico - endearmentendure.com
Let's go to Mexico - endearmentendure.comLet's go to Mexico - endearmentendure.com
Let's go to Mexico - endearmentendure.com
Let's go to Mexico - endearmentendure.com
Let's go to Mexico - endearmentendure.com
Let's go to Mexico - endearmentendure.com
Let's go to Mexico
Let's go to Mexico - endearmentendure.com