Blog

 

 

Portugal in Pink

Portugal in Pink

Om met de deur in huis te vallen: deze blogpost is integraal gebaseerd op Patricia Goijens' Cuba in Pink en Barcelona in Pink. Ik ben al van meet af aan fan van haar blog No Glitter No Glory, en naast haar gevoel voor stijl en vlotte pen zijn het vooral de originele invalshoeken die mij mateloos blijven boeien. Haar kleurrijke samenstelling van een inspirerend land of boeiende stad, is daar een voorbeeld van.

Al was Patricia vast niet de eerste om roze opnieuw te omarmen, want de online wereld is sinds Pantone 'Rose Quartz' in 2016 bombardeerde als kleur van het jaar in de ban van 50 shades of pink, met 'blush pink' op kop. Ook ik pleit schuldig, en toen ik in een melancholische bui de foto's van mijn vakantie in Portugal opnieuw bekeek, zag ik de roze draad. Ik ben jullie nog steeds een uitgebreide post met al mijn leukste adresjes verschuldigd, maar bij deze zien jullie Portugal eens door een roze bril!

Portugal in Pink
Portugal in Pink
Portugal in Pink
Portugal in Pink
Portugal in Pink
Portugal in Pink
Portugal in Pink
Portugal in Pink
Portugal in Pink
Portugal in Pink
Portugal in Pink
Portugal in Pink
Portugal in Pink
Portugal in Pink